(placeholder)
(placeholder)

De Codesleutels TENTOON stellen

Ik ben in de voorbereiding en opbouw van een tentoonstelling steeds psychisch, fysisch en financieel gesteund geworden. Er zijn steeds bereidwillige en helpende handen in mijn nabijheid. In al de vriendelijkheid, dienstbaarheid en respect van mijn omgeving voel ik me in elk moment dat ik hier ben diep ontroert. Ik ben dankbaar voor het leven dat ik nu mag leven.  

Ik ben sinds 2004 een tekenaar van Codesleutels – een Lichttaal. Ik heb me door zelfstudie verdiept in de verscheidenheid aan mogelijkheden binnen de beeldende kunst om de lichttaal uit te werken en zichtbaar te maken.  Het werkzaam zijn met de 'lichttaal' is een eenzame weg maar door het door de jaren verworven intens contact met mezelf en mijn Hogere Zelf /de Bron ben ik nooit alleen.

Ik oefen nog elke dag in verstillen en vrede worden met wat 'is'. Mijn gesprekken met God worden nog elke dag eerlijker en helderder. Hij is mijn grootste raadgever en mijn onvoorwaardelijk liefhebbende werkgever. Ik oefen nog elke dag in het vertrouwen van mijn Levensproces en het mezelf vergeven.

Mijn gave, mijn voelen en mijn intuïtie, het constant open staan voor de signalen vanuit mijn bron verbonden met mijn Hogere Zelf /de Bron/het AL en de omgeving ondersteunen mijn mystiek leven. Het leven is voor mij een onuitputtelijke bron met mogelijkheden, met oneindig veel kansen en gegunde herkansingen.


Elke dag geeft me een overvloed aan kansen waardoor ik groei in nederigheid en overgave, in onvoorwaardelijk liefhebben, in dankbaarheid voor mijn levensweg en in dienstbaarheid met wat me is gegeven en voor wat van me gevraagd wordt.  Ik ben gezegend.

TENTOONSTELLINGEN

Nieuwe Tentoonstelling  WALKING WINGS 2e editie - Vernissage vrijdag 29 oktober 2021

In de periode na een tentoonstelling maakt de niet aflatende zelfreflectie de altijd aanwezige schaduw van zelftwijfel en zelfoordeel wakker. De vraag naar de waarachtigheid van de lichttaal en mijn levenstaak komt dan opnieuw bloot te liggen.


De onmogelijkheid om mezelf te kunnen terugvouwen op een erkende opleiding met een gewettigd diploma of certificaat, de afwezigheid van een boek of gelijkgestemden ervaar ik in die momenten als een grote leegte. Als ik in een nieuwe tentoonstelling alle afgewerkte schilderijen bij elkaar zie, word ik steeds diep geraakt. Het is als het weerzien van oude goede vrienden waarmee ik door het delen van wel en wee een duurzame band heb opgebouwd.