(placeholder)
(placeholder)

Na een lange periode van 'stil worden', een leven als een Monnik in de stad, wordt me een nieuwe expressievorm voor de essentie van 'liefde' getoond. Ik ontvang beelden van een lichttaal in de vorm van tekens: codesleutels. Art of Code.  (2004)

In 2005 organiseer ik op het Kerkschip te Antwerpen mijn eerste tentoonstelling: 'Het is wat het is – IS-IS'. Ik kies voor dit Kerkschip omdat het water een heel mooie bekrachtiging is voor het verspreiden van de Codesleutel-werken en haar energie. Er is op dat moment niets meer over van wie ik ooit dacht te zijn. De codesleutels tonen me een weg in overgave.

In de maanden die aan de tentoonstelling voorafgaan teken ik 'de Codesleutels voor de Kosmische mens' en breng ik ze uit in een kaarten set. (te koop bij www.3vleugelleefacademie.be).


In die periode heb ik vele intense en rijke gesprekken met Bram Moerland over de Gnostiek en de wijze waarop je naar 'leven' kijkt. Geïnspireerd en diep aangeraakt door zijn boek 'Schatgraven in Thomas' teken ik de Codesleutels voor de in het Thomas Evangelie opgeschreven 114 logion's. (www.brammoerland.be) Vervolgens geef ik de Codesleutels kleur en intensiteit met aquarelverf.


Danielle Goffa is bereid enkele Codesleutels in juwelen uit te werken. In de kapel van het Kerkschip worden ze tentoongesteld.  www.daniellegoffa.be

Mijn dank aan de mensen die me in deze periode van harte hebben gesteund voor het tot stand brengen van deze tentoonstelling. Speciale dank aan mijn vier zonen, Bram Moerland, Myriam Seghers (www.alruin.be), William Pauwels (www.elft.be), Birgitte De Vos, Aalmoezenier M. Verhaeghe, Harry en Karin Vandenbroucke, Magda De Moudt en Jana Van Mechelen.

De kaartenset 'Codesleutels voor de Kosmische mens' heeft 13 kaarten met codesleutels die de zuivere essentie en trilling van de dertien chakra's weergeven. Hier kan je enkele kaarten bekijken. De kaartenset is te bekomen bij www.3vleugelleefacademie.be.

Enkele CODESLEUTELS in aquarel uit het boek 'Schatgraven in Thomas' van Bram Moerland.

CODES 'Het is wat het is - IS-IS' -   2005

Ik leef vanuit de bron die ik ben.

Door het contact met de stilte in mijn bron kan ik zien en voelen wat de oorzaak is van het uit balans zijn.

De creatie uit mijn bron zet ik neer in de vorm van tekens.

Deze tekens helpen de balans in onszelf te ervaren en bewust te worden.

Door het gebruik van deze tekens in ons leven ontvangen we ondersteuning, helderheid en liefde waardoor leven in 'lichtheid' mogelijk is.

© Lutghart – 2005

KLIK op de afbeelding voor vergroting