(placeholder)
(placeholder)

Ik hoop dat ik je kan verrassen en mag aan-raken.

Mijn mystieke levensweg bereidde me voor op het werk van een tekenaar van 'Codesleutels'. Codesleutels of Key - Codes, ook Lichttaal genoemd, zijn aan mij via mijn bron gegeven en sinds 2004 teken ik ze op en maak ik ze zichtbaar via tentoonstellingen en kaartensets.


'Bron van Zijn, die ik ontmoet in al

wat me ontroert.'


Als ik over de bron in mezelf spreek (bron met een kleine b) gaat dit over mijn verbinding met mijn hart, mijn liefdeskern en het leven dat ik leef vanuit zelfliefde, zelfrespect en zelfzorg (mijn verantwoordelijk zijn voor wie ik ben).


In mijn bron voel ik hoe ik geliefd word door de Bron, verbonden ben met de Bron/ het AL en dat ik geliefd word, kan liefhebben en liefde ben.

Elke mens is in staat om vanuit de eigen liefdevolle bron zijn leven op te bouwen. Door bewust te worden van de eigen beperkende overtuigingen, negatieve gedachten over jezelf of de wereld wordt het mogelijk jezelf vanuit de eigen unieke bron op een doelgerichte manier uit te drukken.  


Deze originele, natuurlijke verbinding van de bron in onszelf met de Bron/ het Al en zijn ongeremde expressie ontstaat als we ophouden ons aan te passen en te willen/moeten voldoen aan de wereld om ons heen. In de verbinding met de Goddelijke Bron, zijn we onschuldig levendig, van nature open en verbonden met de betekenis en het doel van ons leven.


Wat je leest en ziet, neem het in je op zonder oordeel, vertrouw op je gevoel, je intuïtie, beluister je hart, integreer en vindt in jezelf jouw unieke essentie. Ervaar de verbinding van je bron met de Grote BRON/het AL.  


Lieve groet, Myosotis M.

Heb je vragen, wil je me ontmoeten en langskomen, wil je een aan jouw persoon gebonden schilderij laten schilderen. Welkom in mijn atelier - waar we aan een vuur, met een kop koffie of thé elkaar kunnen ont-moeten.

contacteer me 0032 - (0) 478/52 41 83 Lutghart / Myosotis M