(placeholder)
(placeholder)
werken met key codes   -  een lichttaal

Alle door Lutghart gecreëerde kunstwerken dragen Key Codes met zich mee. Key Codes/Codesleutels zijn een lichttaal. In deze Lichttaal wordt de essentie van elk woord, emotie, begrip, gedachte en/of gevoel weergegeven. Het is haar opdracht de door haar waargenomen 'trilling van de Lichttaal' om te zetten in Key Codes / Codesleutels.


In de Key Codes worden essentiële bouwstenen van het leven in hun zuiverste vorm zichtbaar en voelbaar. Zij dragen bij tot de 'welness- omgeving' van de zichzelf bewust-wordende mens.

Key Codes hebben geen emoties en vragen niets van jou, ze ZIJN. In het kijken naar de codesleutels worden de emoties van angst, vreugde, verdriet, boosheid, irritatie en verlangen gereflecteerd.


Wat je ziet en voelt tijdens het kijken naar een Key Code maakt de sterkst mogelijke kracht die 'leven' voor jou kan zijn zichtbaar.

De Key Codes kunnen je op verschillende manieren o

Gebruik de kaarten van een Key Code kaartenset.

Trek een kaart voor het verleden, heden en de toekomst.

Stel aan jezelf een vraag over de dag die komt en/of naar aanleiding van  een gebeurtenis en trek vervolgens een kaart.

Neem de energie en essentie van de kaart mee gedurende je dag. Inzichten en antwoorden worden je gedurende de dag  gegeven.

Hoe werkzaam maken?

Laat het beeld en het woord (woorden) van de getrokken kaart of een afbeelding op de website die je aandacht trekt op je inwerken. Accepteer alle gevoelens die in je opkomen.  

Laat de Key Code inwerken door ze gedurende de dag meermaals in je aandacht te brengen.  

Houdt de Key Code in je nabijheid. Teken de Key Code  dagelijks één of meerdere malen en maak de nodige tijd vrij om ze in te kleuren.

Breng je leven nu vanuit de boodschap van de Key Code in kaart. Maakt de essentie van de Key Code deel uit van je dagdagelijks leven?  Als je de essentie toevoegt aan je leven, wat verandert er dan in jouw denken, doen en laten?

In de omarming van wie je bent word je leven een G

Heb je vragen, wil je me ontmoeten en langskomen, wil je een aan jouw persoon gebonden schilderij laten schilderen. Welkom in mijn atelier - waar we aan een vuur, met een kop koffie of thé elkaar kunnen ont-moeten.

contacteer me 0032 - (0) 478/52 41 83 Lutghart / Myosotis M