(placeholder)
(placeholder)
CODESLEUTELS  -  KEY CODES  -  een Lichttaal

Codesleutels zijn tekens met een onzichtbare doch voelbare trilling. Een trilling die zich bindt aan de essentie van onvoorwaardelijke Lichtende Liefde die in alle woorden, dingen, zinnen, omstandigheden, mensen en dieren aanwezig is. Codesleutels zijn een Lichttaal.

Deze tekens bevatten geen emoties, geen oordeel, geen normen of waarden en ze vragen ook niets van jou. Ze maken je bewuster van dat wat je afscheid van je liefdesbron en sporen je aan zelfliefde en bewustwording te ontwikkelen en het LICHT in jezelf te ervaren, te herkennen, te erkennen en te 'Leven'.

Het tekenen van deze Codesleutels is aan mij via mijn bron gegeven en de taak, het verspreiden van deze tekens, is mij als werk aangeboden. Mijn levensdoel en levensopdracht wordt hierdoor geopenbaard.  


Ik krijg voor het vorm geven van mijn taak geen richtlijnen. Ik ben me bewust dat mijn mystieke levensweg de voorbereiding en basis zijn voor het vervullen van deze opdracht.

Ik ben een tekenaar van de Codesleutels. Zonder enige academische scholing zoek ik mijn weg om dat wat ik ontvang, mag zien en ervaren uit te drukken.

(lees meer bij tentoonstellingen)

Heb je vragen, wil je me ontmoeten en langskomen, wil je een aan jouw persoon gebonden schilderij laten schilderen. Welkom in mijn atelier - waar we aan een vuur, met een kop koffie of thé elkaar kunnen ont-moeten.

contacteer me 0032 - (0) 478/52 41 83 Lutghart / Myosotis M